Tragjik fati i tij; pak përpara vdekjes, Luke Perry kishte ndarë ditën e dasmës!!!!

Lajmi i vdekjes së tij tronditi fansat e Luke Perry-t në mbarë botën, por një detaj I mësuar së fundi e bën të duket edhë më tragjik largimin e tij të parakohshëm nga jeta: aktori që rrëmbeu zemrat e mijëra vajzave si “Dilani“ I I Beverly Hills 90210 ishte duke planifikuar dasmën e tij përpara se të goditej papritur nga një hemoragji cerebrale.Perry dhe e fejuara e tij, Wendy Madison Bauer, do të lidhnin kurorë këtë verë. Ata madje kishin nxjerrë dhe një ftesë paraprake me datën e dasmës, 17 gusht 2019 në Los Angeles. Shume e dhimbshme!

Previous ArticleNext Article