Kur shkojnë mirë koleget: ja si e falenderoi Arbana Osmani moderatoren tjetër, Bieta Sulo pas pjesëmarrjes në emision!

Arbanës i paska pëlqyer shumë puntata e `Dua të të bëj të lumtur“, ku i ftuar special ishte Alban Dudushi, prindërit dhe partnerja e tij. Aq i paska mbetur mendja, sa ka vendosur ta falenderojë Bieta Sulon edhe me një buqetë lulesh dhe një dedikim të posacëm.“Bieta, faleminderit për çdo gjë. Je bashkëpunëtore e shkëlqyer”,-ka shkruar ajo. Bieta kishte ndihmuar në realizimin e surprizës për Albanin dhe Arbana, që di sesi tua bëjë qejfin atyre që i ka per zemer, nuk la pa e treguar kënaqësinë që i solli gadishmëria e koleges!

Previous ArticleNext Article