Sherr Kejsi Tola dhe Olta Boka??` “ Nuk i ndrit ylli“!!!

Kanë qenë mike, por shenjat se kjo miqësi është thyer sa vjen e  shtohen, edhe pse vetë Kejsi Tola dhe Olta Boka janë përpjekur janë përpjekur të mos e mediatizojnë shumë ngërcin mes tyre. Megjithatë, komentet e Kejsit tek “Shiko kush luan” dhanë sinjale të krisjes: kur u pyet se cila nga vajzat e showbiz-it përpiqet shumë, por nuk i ndrit ylli, ajo përmendi emrin e Oltës, dhe nga fansat e kësaj të fundit, një gjë e tillë nuk u prit aspak mirë!!

Olta vetë reagoi në “Thumb“ :  “Pavarësisht deklaratës së Kejsit, absolutisht e kuptova. I vetmi gabim që mendoj unë që mund të ketë bërë, mund ta kishte justifikuar alternativën duke thënë: Ej shiko, se do më kuptoje!”,- tha ajo duke treguar se Kejsi I detyrohej një sqarim!!

Previous ArticleNext Article