Xhemi Shehu pa pikë grimi, qenka një yll!!!

Ajo është padyshim një prej vajzave më të bukura të ekranit. Ndonëse është mama e dy djemve, duket përherë shumë e freskët!! Por ndërsa për moderatoret është normale që të jenë pothuajse gjithë kohën me make up në fytyrë, rrallë ndodh t`I shohësh si janë pa të, dhe në mjaft raste diferenca është e dukshme!! Por kjo nuk vlen për Xhemin, e cila duket një yll edhe pa make up fare!!

Previous ArticleNext Article