Detaji që nuk mungon pothuajse ASNJËHERË në veshjet e Grida Dumës!

E cilësuar si një ndër politikanet më simpatike shqiptare, prezenca e Grida Dumës në ambiente të ndryshme rrallëkënd lë indiferent.

Grida është shprehur se kurimin e pamjes së jashtme të saj, e ka pjesë të kulturës personale, ndonëse në karrierën e saj politike kurrsesi nuk do të donte që vlerësohej për pamjen e saj të jashtme. Me një stil deri diku konservator, por që vështirë të fshihen linjat seksi të Deputetets, për Grida Dumën është shumë e rëndësishme t’i kushtojë rëndësi veshjes në daljet publike (ose jo), pasi në këtë mënyrë ajo i jep peshë figurës që përfaqëson.

Ajo ç’ka ne kemi vënë re në pothuajse të gjitha veshjet e politikanes, është rripi që nuk mungon asnjëherë në mes. Mund të jetë një fustan me rrip, kostum me fund e xhaketë, pantallona me këmishë, sarafan a çfarëdo lloj veshje tjetër, rripi do të jetë gjithmonë i pranishëm.Përpos faktit që duket bukur, ndoshta ky është një truk i vockël që mami i një djali 14 vjeç, përdor për të kamufluar ndonjë defekt në pjesën e barkut.

Deputetja, Grida Duma, duke hyre ne nje mbledhje te grupit parlamentar demokrat, ku jane prezantar emrat e drejtuesve ne komisionet parlamentare dhe ne parti. /r/n/r/nLawmaker, Grida Duma enters in a meeting of the DP parliamentary group.
Grida Duma, duke dale nga seanca e pare e legjislatures se 9 parlamentare te Kuvendit te Shqiperise, i dale nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017./r/n/r/nGrida Duma leaves after the first session of the 9 parliamentary legislature of the Albanian Parliament, emerged from the June 25, 2017 elections.

 

 

 

Previous ArticleNext Article