Komentuesi i përmendi paratë, Aurela Gace nuk ia kursen ironinë!!!

Këngëtarja e famshme është mjaft e dashur për publikun e shumë popullore, padyshim për zërin e saj të fuqishëm, por edhe për faktin që është një njeri mjaft i drejtpërdrejtë. Këtë e tregoi sërish gjatë një komunikimi me ndjekësit në rrjetet sociale. Aurela kishte publikuar në Instagram një video ku tregonte datat dhe vendet në të cilat do te zhvilloje koncerte në SHBA, dhe një komentues i shkruan: “ Leku letër“!  Ajo me ironi, i ofroi një vend pune!! Tipike e Aurelës, apo jo?Previous ArticleNext Article