“Të bukur sytë, po fundshpinë s`ke hic“: Dojna Mema rrëfen historitë e shkollës!!!

Është gjëja që bie direkt në sy tek moderatorja simpatike: sytë, dhe kjo duket ka qenë përherë pika e fortë e saj! Por është e imët e kjo sikur, paska qenë një problem.“Kur isha në tetëvjecare kam qenë shumë më e imët se kaq, dhe cunat që le të themi ishin në një periudhë shpërthimi hormonal, pëlqenin gjithcka përvec vajzave të imëta. Atëherë më thoshin, “Dojna ke sytë më të bukur në botë, po c`e do, s`ke të pasme“. Sot jam shumë e lumtur që vazhdojnë me komplimentat për sytë“, ka qenë rrëfimi i saj. Dhe në fakt, është një kompliment shumë i bukur, apo jo?

Previous ArticleNext Article