10 trendet që duhet të dini patjetër për sezonin e ardhshëm!

E dimë se të gjithë mezi po presim stinën e verës, por disa informacione më shumë për modën e vjeshtës së ardhshme askujt nuk i bëjnë dëm, përkundrazi.

Javët e Modës zbuluan koleksionet e stilistëve të njohur, dhe trendet e Vjeshtë 2019. Harper Bazaar ka mbledhur 10 trendet që do të bëjnë modën sezonin e ardhshëm:

 

Previous ArticleNext Article