Bora Zemani ndjek trendin, bën në pamje ndryshimin që nuk e prisnim prej saj!!

Është gjithmonë e më shumë së fundi në vëmendjen e mediave rozë, e në të gjithë këtë fokus, Bora Zemanin e kemi parë pak a shumë me të njëjtin look!! Moderatorja dukej se nuk do të hiqte dorë ndonjëherë nga flokët e gjatë të zinj. Por kurrë mos thuaj kurrë!!! Bora së fundi I ka cuditur ndjekësit e saj dhe jo vetëm me vendimin e papritur për të prerë flokët në stilin “bob“ që është kthyer në trendin e momentit.

Nuk e prisnim, por I shkokan shumë!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article