Zaimina e pranon vetë: “ Nuk kam talent për muzikë“!!!

Ka qenë si gjithmonë, një intervistë e këndshme nga ato të Rudina Magjistarit që ka nxjerrë me shumë “ marifet“, këtë pohim nga goja e vetë Zajmina Vasjarit. Moderatorja e pyet se kur do të bëjë një këngë të re, dhe ajo I përgjigjet: “ Nuk kam ndërmend. E kam kuptuar që nuk kam c`ti jap më muzikës. Nuk kam talent në muzikë, nihem shumë mirë në fushën e biznesit!!!“.

Një rrëfim i sinqertë u në kohën që Zaimina qeshte më kolazhin e videoklipeve të saj të vjetra që shfaqej në ekran. Zajmina I ka pasur në muzikë fillimet e karrierës së saj, por me sa duket tani kërkon ta lërë pas atë kohë!!!

Previous ArticleNext Article