Mënyrën më të mirë për ta veshur bojëqiellin na e tregojnë pjesëtaret e familjeve mbretërore!!!

Bojëqiellja e lehtë pastel qenka një ngjyrë e preferuar e nga pjesetaret e familjes mbretërore britanike, dhe kur vjen puna tek eleganca dhe trendi, ato dinë të përzgjedhin!! Është një ngjyrë e ëmbël dhe e freskët njëkohësisht që sikur e ka vërtet një ton mbretëror!! Që nga Kate Midleton e deri tek mbretëresha Elisabetë, e paskan pasur pikë të dobët me kohë!!

Dukesha e Cambridge

Dukesha e CornwallPrincesha Beatrice

Princesha Diana

Dukesha e Sussex

Princesha Deena Aljuhani Abdulaziz

Lady Gabriella Windsor

Mbreteresha Elisabete

 

Previous ArticleNext Article