Luana dhe Krenari të pandashëm, bashkë në studio deri në mëngjes! 0

Luana Vjollca dhe Krenar Cocaj pavarësisht që ende nuk kanë dalë publikisht si çift, duket se janë tashmë të pandarë. Jo vetëm në përditshmëri e në arratisjet që bëjnë jashtë vendit por dyshja gjen gjithmonë kohë për njër-tjetrin

.

Në agim të së mërkurës, Luana ka publikuar disa foto duke treguar se gjendej në studion muzikore ku me gjasa po punon për këngën e radhës.

Por prezantuesja e “Shiko kush Luan” nuk ka qenë e vetme në studio deri në 5 e gjysmë të mëngjesit. Së bashku me të ka qenë edhe partneri i saj Krenari, i cili ka publikuar gjithashtu foto nga e njëjta studio duke treguar se kanë qenë bashkë.

Previous ArticleNext Article