Flokë si të yjeve: 7 modele tapeti të kuq që realizohen në 5 minuta!!!

Ka një numër të jashtëzakonshëm modelesh të flokëve që mund të realizohen brenda 300 sekondash. Janë testuar nga stilistë të njohur e janë provuar edhe nga klientë të famshëm.

Ndër to, super I famshëm është bishti I kalit, i preferuari i JLO dhe Serena Williams!

Të drejta e të “lëpira“ si Adriana Lima

Të drejta dhe me një kapje të thjeshtë në fund, e do të dukeni si Margot Robbie!!

Me karfica si Kendall Jenner

Efekti sikur “ sapo keni dalë nga dushi“ – përshtatet shumë me flokun e shkurtër e të mesëm, për këtë mjafton një xhel flokësh

Chignon- e kemi parë tek Meghan Markle, e ka të preferuarin e vet.

Me onde të buta si Keira Knightley

Previous ArticleNext Article