Kjo ngjyrë në veshjet tuaja ju bën të dukeni të pasura dhe plot stil!

Jemi vetëm në muajt e parë të 2019-ës, por që tani një ngjyrë në veshje ka mundur të mbizotërojë pasarelën në rrjetet sociale: të gjitha tonet e bezhës.

Ngjyrat e ngrohta e të ëmbla si kapucino, biskotë, apo e bardha në panë dominuan pasarelat e pranverë-verës 2019 dhe ky trend është përqafuar edhe në jetën reale. Këto tone ngjyrash do t’ju bëjnë të dukeni elegante, të sofistikuara dhe plot elegancë. Çelësi i suksesit është të kombinoni disa nuanca të bezhës dhe të eksperimentoni materialet.

Previous ArticleNext Article