Kur je mirë dhe ndihesh mirë: JLO duket kinge dhe me tuta sporti!!!

Jemi mësuar ta shohim super te kuruar e e të kujdesur për veshjen, por JLO duket mirë dhe kur nuk është e lyer dhe në majë të takave!! Aktorja e famshme, e cila është njëkohësisht dhe këngëtare, u shfaq rrëzëllitëse me …tuta sporti!!!

Pas një séance në palestër me të fejuarin, Alex Rodriguez, Jennifer e tregoi më hapur s`bëhet, se fjalët e tradhëtisë nuk e kanë prekur aspak!

E këtë e reflektoi dhe në pamjen e jashtme, që nuk ndryshon pavarësisht kalimit të viteve!!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article