“Mozarti i 2019-ës” Njihuni me 6-vjeçarin e verbër që luan piano

Ai është vetëm 6 vjeç, ka lindur i verbër, por në mënyrë të pashpjegueshme ai ka një pasion dhe talent për (njësoj si Mozarti): pianon. I njohur si “Mozart i vogël”, videoja e tij duke luajtur në piano është shpërndarë kudo në rrjete sociale.

Sipas nënës së tijm Avett Ray filloi të luante në piano këngë si “Tëinkle tëinkle little star” që kur ishte 11 muajsh. Me kalimin e kohës mësoi këngë të reja dhe tani mund të konsiderohet si artisti më i ri në treg.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article