Përse kishte Rudina Magjistari dyshime për veshjen e fundit që përdori në programin e saj??

Rudina Magjistari e ka përvijuar tashmë stilin e saj në ekran; moderatorja duket ndihet më rehat tek klasikja, e cila për hir të së vërtetës, dhe I përshtatet shumë mirë. Por ndërkohë, ndonjëherë nuk është keq dhe të eksperimentosh. Rudina bëri së fundi pikërisht këtë: u shfaq me një kostum sateni nga ato që ngjasojnë me pizhamat, e që në fakt, janë mjaft në modë tani.

Por ajo vetë nuk dukej shumë e bindur. Dhe “hallin“ më shumë e paska pasur tek keqkuptimi. “E kisha me dyshim këtë kostumin kur e vesha se mendova do thonë ‘ka dalë me pizhama’. Nuk janë pizhama, por kostum i trendit të fundit!”-  u shpreh ajo! Ky trend nderkohe po preferohet gjithmone  e me shume.Previous ArticleNext Article