Yjet me dhe pa makiazh: disa duken mirë, te tjerat lënë vend për diskutim!!!

Elle Mcpherson në dy variante: make up-i padyshim I shkon shumë sepse i nxjerr në pah sytë dhe e bën më homogjene pamjen e lëkurës, megjithatë nuk duket keq edhe pa të.

Jennifer Lopezi duket goxha mirë mund të themi!

Vanessa Incontrada qenka e mbushur me quka, më shumë nga sa mund ta mendonim, dhe disa e kanë sulmuar për këtë në rrjetet sociale, por like-t nuk sërish kanë munguarJulia Roberts shkaktoi një valë reagimesh negative me këtë foto, por a duket vërtet kaq keq?

Cindy Crawford, 52 vjec, në këtë foto, e natyrshme në maksimum!

Tashmë nuk është vetëm tendencë, por edhe stil, një zgjedhje e yjeve për të komunikuar: selfie-t pa makiazh jane duke u postuar gjithmonë e më shumë shumë në Instagram. Dy shembuj janë Drew Barrymore (43 vjec) dhe e Cameron Diaz (45).

Penelope Cruz duket ok edhe ujë e sapun, por edhe make up-I I shkon se i nxjer ne pah sytë

Guxojnë edhe yje më të në moshë si Helen Mirren

Nuk kemi fjalë për Sharon Stone

Si ju duket Salma Hayek?

Mund të themi ndërkohë se Laura Pausini na duket më mirë padyshim e grimuar!

Previous ArticleNext Article