Canta e preferuar e Meghan Markle rikthehet me “përmirësim“!!!

Meghan Markle ka padyshim shumë canta, por shumë për zemër, dukesha ka cantën italiane të lëkurës që mbante gjatë daljes së parë zyrtare me Princin Harry në ceremoninë e hapjes së lojrave Invictus në 2017-tën.

Duke parë suksesin ë jashtëzakonshëm që ajo pati, e kanë riprodhuar vetëm se me një përmirësim: I kanë afruar pak rripat që të mbahet më rehat poshtë sqetullës.

Plus vjen dhe me një cmim më të leverdisshëm: 165 dollarë, nga 370 dollarë që është shitur normalisht.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article