5 ngjyrat e zakonshme që do t’i veshin të gjithë këtë periudhë

Nëse i hedhim një sy veshjeve të rrugës në kryeqytetet botërore do të shohim se 5 janëngjyrat e zakonshme që po i veshin të gjithë dhe që do të jenë ato që do të pushtojnë garderobën tonë këtë praverë-verë.

1- Blu e lehtë (baby blue)

2- Rozë e ndezur

3- Lejla e ëmbël

4- E gjelbër

5- E verdhë mustard

Previous ArticleNext Article