Adrola Dushi sapo u shndërrua si Irina Shayk dhe ne nuk po i dallojmë dot!

Nëse Adrola do të depërtonte në tregun ndërkombëtar të modelingut, me siguri do të ishte e famshme dhe e suksesshme njësoj si Irina Shayk, ndoshta edhe më shumë.

Të dyja modele, të dyja të bukura sa më s’ka, me buzë mishtore e me ngjyrën e lëkurës në ‘grurë të ëmbël’, duket se bukuroshet e pasarelave kanë shumë të përbashkëta.

 

Në një sfidë televizive, dy grimierët Arbër Bytyqi dhe Albina Dyla, morën përsipër të ndryshojnë krejtësisht portretin e Adrolës, dhe përfundimi ishte ky:

Njësoj si Irina Shyak

Previous ArticleNext Article