Arjan Cani: “ Këngëtare kot fare“!! Ronela Hajati i jep një përgjigje që e lë pa fjalë!

Ronela Hajati po gjendet gjithmonë e më shumë në qendër të vëmendjes mediatike, qoftë për suksesin që po shijon, qoftë edhe jetën private. Më shumti megjithatë ka qenë për të parën; kënga e saj “Vuj“ ështe një nga ato që I kanë pëlqyer më shumë publikut, por ajo duket nuk hyn në preferencat e të gjithëve.

Arjan Cani qenka një prej personave që nuk kanë vlerësuar, dhe këtë e tregoi me thumbimin që I bëri publikisht nga “ Zonë e lirë“.  Në  rubrikën “Mix blind test” , ai tha:  “Hiqe fare këtë Cherr se s’na intereson, kjo këngëtare është kot fare bo, bo, bo. As nuk e përmend fare cila është, më krijon një kështu ajo mua, nuk e dua jo. Hyn në atë kategorinë e këngëtareve që nuk i ashtu dot fare, më krijon një gjë negative shumë.”

Ronela reagoi me shumë qetësi përmes një postimi në rrjetet sociale. “U prehshin në paqe budallallëqet”, ka qenë mesazhi I saj, një kundërpërgjigje për moderatorin e njohur.Previous ArticleNext Article