Eli Fara cfarë amvise, s`na e merrte mendja cfarë ka bërë vetë në shtëpi!!!

Këngëtarja aq e dashur për publikun, kujdeset shumë për pamjen e saj dhe duket gjithmonë në formë, por ajo ndërkohë gjen kohën edhe për të qenë një amvisë e shkëlqyer dhe një kuzhinjere për tu pasur zili!!!  Mikesha e saj Aurela Gace së fundi tregoi se Eli qenka aq e zonja, sa arrin të përgatisë edhe gjizën e gjalpin vetë, në kushte shtëpie!!!

“Po nxjerrim gjizë, gjalpë, hirrë. Thonë që bën mirë. Baxho private. Eli Fara specialiste”, – shkruan Aurela. E këto nuk janë gjëra që arrin t`i bëjë kushdo, e do një zotësi kjo punë!!!

Previous ArticleNext Article