PAMJE/ Brenda shtëpisë dhe zyrës së Majlinda Bregut në Sarajevë!

Prej disa muajsh politikania Majlinda Bregu është shpërngulur në Sarajevë që prej marrjes së postit të ri si Sekretare e Përgjithshme e Këshillit për Bashkëpunimin Rajonal. Bregu ka hapur dyert e zyrës dhe banesës së re në Sarajevë, për programin “My Living”.

Majlida rrëfeu përballë gazetares Brunilda se shtëpinë preferoi ta gjente sa më pranë qendrës së qytetit, në mënyrë që t’i ketë të aksesueshme të gjithë pjesën e  pazareve që asaj do t’i duhen për jetesën e re.

Një apartament i ngrohtë, i arreduar me shumë shije, ndonëse Bregu pranoi se për fat të mirë ajo e gjeti shtëpinë e të gatshme dhe nuk ju desh të lodhej vetë për ta arreduar.Më poshte gjeni pamje nga ambientet e brendshme të shtëpisë dhe zyrës së Majlinda Bregut në Sarajevë:

Previous ArticleNext Article