Rose Hanbury, rivalja në dashuri e Kate Middleton, shtypi britanik po cmendet!!!!

Pasi u shuan zërat për rivalitetin e mundshëm midis Kate Middleton dhe Meghan Markle, shtypi britanik s’kishte si të qëndronte pasiv. Tashmë bëhet fjalë për një tjetër gossip që ka përfshirë princ William dhe fqinjën e tij të bukur të Anmer Hall-it, markezën e Cholmodeley, 35 vjecaren Rose Hanbury. Shkak thonë se princi William, të cilit i pëlqen shoqëria e çifti Cholmondeley, është parë shumë shpesh në shoqërinë e  Rose, gjë që ka tërbuar Kate Middleton.

Zërat mund të flasin pasi i shoqi i markezës, me të cilin ajo është martuar që në 2009, ka një dferencë jo të vogël nga e shoqja, plot 23 vjet.

Sikur kjo histori do të jetë e vërtetë, i ka të gjitha elementët për t’u kthyer në një romancë mbretërore.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article