U bë shkas Irma Libohova që të rishohim pas ca kohësh motrat Ndoci!!!!

Motrat Libohova i kemi këtu dhe I ndjekim me shumë lehtësi, sepse janë mjaft aktive, si në jetën profesionale, ashtu dhe në rrjetet sociale. Por motrat e tjera të cilat bënë mjaft emër në Shqipëri, u larguan prej këtej duke lënë pas një shije të mirë, ama duke e privuar publikun nga informacionet e vazhdueshme për to. Kureshja është e madhe për dyshen aq gazmore dhe të talentuar, Ritën dhe Julin, megjithate falë Irmës i pamë sërish dhe duken mjaft në formë.

Sigurisht, humori vazhdon t`i shoqërojë akoma, sic e tregoi dhe postimi i këngëtares: “Plot humor, batuta, bejte, imitime.  Një botë të tërë shkodranishte“, ka shkruar ajo.

Previous ArticleNext Article