Atëherë kur jeta, ia kalon dhe filmit: humbi kujtesën dhe u dashurua për të dytën herë, me një njëjtin mashkull!!

Jessica Sharman ishte 19 vjec kur në kohën që po udhëtonte me tren me bashkë me të dashurin e saj, kur një krizë e dhunshme epilepsie e bëri të humbte kujtesën. Vajza u zgjua në spital dhe nuk kujtonte më asgjë nga jeta e saj përpara se të hipte në tren.

“Të gjithë më dukeshin të huaj“, rrëfen ajo. “Nuk mbaja mend asgjë, as emrin tim“. Jessica nuk njihte më as prindërit, as miqtë e as të dashurin e saj, Rich Bishop, dhe madje as veten kur shihej në pasqyrë. Edhe pse përballë kësaj situate, mund të zgjidhte të largohej, 25 vjecari vendosi të qëndronte dhe vajza në kohë, arriti të dashurohej sërish me të. Richi nuk u lodh por e conte në vendet që kishte pëlqyer përpara, apo në restorantet e preferuara. Ekziston mundësia që në një moment të caktuar, kujtimet të rikthehen, por kjo për ciftin nuk ka më aq shumë rëndësi.

Previous ArticleNext Article