Apel për ndihmë/ Ish- gazetari i Tv Klan i zhdukur prej 6 ditësh

Lazion Cini 30 vjeç prej datës 28 mars ka humbur gjurmët dhe kontaktet me familjen, duke bërë që kjo e fundit të apelojë për ndihmë, pasi mungesa e familjarit të tyre prej rreth një javë nuk është diçka e zakonshme për të.


Cini së fundmi ka punuar si gazetar në televizionin Klan, ndërsa të afërmit kanë kërkuar ndihmën e programit “Pa Gjurmë” në Report Tv.


Lazion Lazioni herën e fundit që është parë ka qenë i veshur me atlete të bardha dhe pantallona të zeza, ndërsa si shenjë dalluese ka një tatuazh në krah.

Nëse keni ndonjë informacion ose e keni parë diku, telefononi në nr. e celularit: 069 99 55 698

Burimi: IconstylePrevious ArticleNext Article