Divorci i bosit të Amazonës është më i shtrenjti në histori; ja sa ka kushtuar

 

Jeff Bezos dhe MacKenzie i dhanë fund martesës së tyre, duke përmbyllur kështu divorcin këtë të enjte (4 prill). Shefi i Amazon dhe ish-bashkëshortja arritën një marrëveshje sipas së cilës MacKenzie fitoi afërsisht 36 bilion dollarë plus disa aksione nga “Washington Post” dhe Blu Origin”.

Ky është cilësuar si divorci më i shtrenjtë në histori, megjithatë edhe pse nga llogaritë e Jeff Bezos janë zbritur miliarda dollarë, ai sërish kryeson listën si njeriu më i pasur në botë.Jeff 55 vjeç dhe MacKenzie 48 vjeç u martuan në vitin 1993 dhe janë prindër të katër fëmijëve.

Në vitin 1994 Bezos themeloi kompaninë e shitjeve online Amazon.

Previous ArticleNext Article