Sipërmarrësja shqiptare drekë me Domenico & Steffano Gabbana! Çfarë po gatuhet?!

Donika Mici e cila drejton kompaninë më të madhe të prodhimit të këpucëve në Shqipëri “Donianna-Mici”, ka drekuar këtë fundjavë me vëllezërit e njohur të modës Domenico & Steffano Gabbana dhe me të drejtë të gjithëve mund të na shkojë mendja tek ndonjë bashkëpunim i mundshëm.


Foto është publikuar në instagamin e sipëmarres shqiptare teksa treshja shihet duke shijuar një drekë në Itali.
Ndonëse për momentin ende nuk është bërë e njohur arsyeja e këtij takimi, nëse është thjesht një drekë mes stilistësh apo nëse qëndron një bashkëpunim mes stilistëve të njohur italian dhe markës së njohur të këpucëve “Made in Albania”

Previous ArticleNext Article