Kombinimi xhins me xhins?? Si ta bëjmë më mirë, na e tregojnë VIP-at tanë!!

Për shumë kohë është konsideruar si një “don`t“ I modës, të paktën në mendimin e shumicës. Por kombinimi xhins me xhins është rikthyer, dhe kush më mirë sesa VIP-at mund të na e tregonte një gjë të tillë. Një nga arsyet përse është stigmatizuar ky kombinim, është se konsiderohet ca I vështirë dhe mund të duket si pa fantazi. Por këto vajza VIP na tregojnë se nuk është ashtu. Kombinimi mund të bëhet me të njëjtën ngjyrë xhinsi ose ngjyra të përafërta, apo edhe me të ndryshme ose të bardhë, dhe të gjitha duken shumë OK!

 

Previous ArticleNext Article