Ledion Lico me një projekt të ri, dhe nuk është me Top Channel!!!

Mungesa e Ledion Licos u ndje tek sezoni i ri i ‘The Voice of Albania’; prej vitesh ai kishte qenë jo vetëm moderator I spektaklit aq të pëlqyer, por edhe së fundi edhe autor.

Megjithatë, Ledioni bëri një shkëputje nga programi dhe nga vetë ekrani i Top Channel, por me sa duket e ka pasur dhe një plan “B“. Sipas “Icon Style’ ai është impenjuar me një projekt në ‘Digitalb’ si drejtues I kanalit muzikor  ‘Melody Tv’, që do t`I kushtohet muzikës shqiptare. Edhe pse është zhdukur nga rrjetet sociale, në fushatat e “Melody Tv” , zëri I ka dalë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article