Julian Pasha një dedikim të rrallë për vëllain: “ T`i puth duart motra“!!

Duke qenë së këngëtarja aq  edashur për publikun nuk para flet shumë për jetën private, nuk jemi mësuar shumë me dedikime nga ana e saj. Por këtë herë, nuk pati më doreza kur deshi të përcillte emocionet e vecanta për të vëllain, I cili ë shoqëroi në piano tek “Soiree”, ku interpretoi disa këngë të të madhes, Vaçe Zela. Juliana postoi një foto me të dhe në krah të saj, ka shkruar:  “Faleminderit vëllaçko Elti Pasha. Faleminderit që realizove këngët e Vaçes dhe u bëre mbështetja ime në piano për të më shoqëruar deri në fund. Jam e bekuar që familja ime e ka bërë rrugën time në këngë gjithmonë e më të lehtë, e ka qenë pranë meje në çdo moment të lumtur apo të vështirë. T’i puth duart motra”.

Previous ArticleNext Article