Julie James: kush është vajza që vishet gjithmonë si Kate Middleton!!!!

Nuk dimë as nëse mund të quhet një adhuruese e thjeshtë, sepse e gjithë kjo duket në fakt, pak e frikshme. Julie James, amerikane nga Nebraska, që prej vitit 2010 vishet si dukesha e Kembrixhit. Sigurisht, nuk mund të ketë saktësisht të njëjtat veshje ndaj përpiqet të gjejë kopjen e tyre me kosto të ulët. Këtu hyjne dhe aksesorët. Ajo madje edhe pozat i merr si Kate. Ndonjëherë, në të rrallë, kopjon dhe Meghanin, por “mania“ e saj mbetet nusja e madhe e familjes mbretërore. Është gati “e obseduar“ nga dukesha, sic e tregon dhe galleria e fotove më poshtë:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article