Nëse u mahnitët nga format e Linda Halimit vetëm 1 muaj pas lindjes, mësoni sekretin!

Ajo u bë nënë për herë të parë më 11 mars, ndërsa ditën e djeshme fiks një muaj pas lindjes, Linda Halimi mahniti me foton e postuar nē rrjetin social insatgram, teksa u shfaq me format perfekte.

Linda Halimi 31 ditë pas lindjes

Ndonëse sekreti i fizikut të hatashëm të këngëtares nga Kosova mund të mendohet, duke njohur impenjimim maksimal që ajo prej vitesh shfaq nëpërmjet aktivitetit fizik, gjithsesi mbetet për t’u përshëndetur vullneti që Halimi shfaq dëshirën për t’ju rikthyer palestrës vetëm një muaj pas lindjes.30 ditë pas lindjes

Linda Halimi dhe bashkëshorti Davon Edward janë të martuar dhe prej vitesh jetojnë në SHBA, ndërsa një muaj më parë mirëpritën në jetën e tyre vajzën Kaimana.

Previous ArticleNext Article