Balloja vjeneze në Tiranë, cfarë veshën personazhet e njohur!!

Në raste të tilla, vëmendja padyshim spostohet tek luksi dhe shkëlqimi, sepse është e kotë të themi, që një veshje modeste, në të tilla rastë, nuk bën punë! Dhe me suksesin që pati edicioni I parë I ballos vjeneze në Tiranë, nuk ishte cudi interesi I madh për të dytën. Në mbrëmjen e elegancës, u mblodhën personazh të njohur për publikun nga fushat e politikës, biznesit, artit e kulturës. Ja disa prej tyre: 

 

Previous ArticleNext Article