Afërdita Dreshaj poston foton e të ëmës, dhe ne mbetëm pa fjalë!!! 0

Në fakt, u desh ta shohim foton dy herë se mos është bërë ndonjë gabim: është vërtet nëna, apo është motra? Por shkrimi shoqërues nuk lë vend për dyshim: “Më falni! A keni parë mama më të nxehtë?” thotë Afërdita Dreshaj për foton e së ëmës të postuar në Insta Story. Mamaja është shumë simpatike dhe duket kaq e re!!

S`do mend që vajza do ishte kaq  e bukur, genet e mira duken!

 

Previous ArticleNext Article