5 mënyra si të kombinoni lulet në veshje

Në ka stinë më të përshtatshme për të veshur lule është pikërisht kjo: pranvera. Por kujdes edhe printet e luleve në veshje duhet të jenë të kombinuara me stil në mënyrë që të mos gaboni dhe të dukeni keq.

Sigurisht mund të kombinoni stile apo printe të ndryshme por jo të miksoni printe lulesh me njëra-tjetrën. Mjafton vetëm 1 veshje apo aksesorë të jetë me lule dhe kështujeni të sigurta se do të dukeni shumë bukur dhe të veshur aplot stil.

Ja 5 mënyra se si mund të kombinoni lulet në përditshmërinë tuaj:

Previous ArticleNext Article