Mbretëresha Rania i jep një leksion stili zonjës së parë të Italisë!!!

Mbretëresha joshëse ishte veshur me ngjyra të celëta kombinuar shumë bukur me një cantë nga një firmë italiane, Marni; me një fustan të bardhë ( shumë stil), Rania e “miksoi“ fustanin Tibi me një palë këpucë Dior dhe një pardesy të lehte shifoni. Canta  e verdhë, shkonte shume me këpucët, e thyente këndshëm të bardhën mbizotëruese në veshjen e monarkes.

Ndërkohë Zonja e parë e Italisë, Laura Mattarella, kishte një veshje më të zymtë dhe pa shumë fantazi, cka kontrastonte shumë me atë të të ftuarës në krah.

Previous ArticleNext Article