Beyonce është DIVA dhe ja prova! Dy surpriza të mëdha për fansat

Beyonce i ka surprizuar të gjithë fansat e saj sot duke i surprizuar me lajmërimin e saj të fundit. Këngëtarja e njohur ka lajmëruar për filmin “Homecoming” që do të transmetohet në platformën Netflix.

Filmi që do të jetë në formën e një dokumentari do t’i dedikohet sukseseve të Beyonce në muzikë, por jo vetëm. “Homecoming”, pritet të publikohet sot më 17 prill ndërsa këngëtarja ka ndarë disa copëza nga dokumentari në ppostimin e bërë në Instagram.

Por Beyonce është Beyonce dhe krahas filmit nuk ka pritur aspak për publikuar në të njëjtën kohë projektin me 40 këngë në bashkëpunim me ‘Coachella 2018’.

Previous ArticleNext Article