Isli Islami na tregon mamanë, dhe qenka kopje e saj!!!

Me thjeshtësinë dhe lirshmërinë e tij, Isli Islami ka arritur të kthehet në një moderator mjaft të dashur për publikun. Por ai nuk tregon mbi jetën private, edhe pse është aktiv në rrjetet sociale. Fotot apo videot janë nga përditshmëria  etij, megjithatë këtë rast, e “bëri një shkelje“: postoi një foton me të ëmën, dhe ne kuptuam se nga e ka marrë butësinë dhe modestinë.

Ngjashmëria mes tyre është e madhe. “Ç’u zbukurua ky qytet!”, ka shkruar Isli në krah të fotos , ku nuk kanë munguar komentet dashamirëse të Olti Currit dhe Xhemi Shehut.

Previous ArticleNext Article