Scarlett Johansson paska kompleks të fortë gjatësinë!!!

Ajo në fakt, nuk është dhe aq e shkurtër, është 1.60 cm e gjatë. Kur sfiloi në tapetin e kuq vetëm, askush nuk arriti të kuptonte sa e gjatë ishte aktorja, e cila sipas revistës Forbes, u rradhit në vend të parë, si aktorja më e paguar në Hollywood për vitin 2018.

Por përkrah partnerit të saj në filmin e fundit “Avengers” Chris Hemsworth, gjatësia e të cilit e kalon 1.90 cm, Scarlett duket ca imcake.

“Gjithmonë njerëzit kur më shohin “live”, çuditen me gjatësinë time. Shprehja që kam dëgjuar më shpesh? Në filma dukesh më e gjatë!”- është shprehur aktorja per revistën Cosmopolitan UK. Ja, pra dhe një aktore bukuroshe si Scarlett Johansson paska një kompleks.

Previous ArticleNext Article