E gjeni dot? Vogëlushi në foto është një ndër prezantuesit më të mirë shqiptarë!

Ndoshta e keni të vështirë ta njihni sepse kanë kaluar shumë kohë që nga dita kur kjo foto është shkrepur. E vogëlushi që shihni krah të ëmës në fakt sot shumë vite më pas është një nga prezantuesit dhe gazetarët më të mirë në vend.

 

Është pikërisht Adi Krasta, i cili si rrallë herë ka publikuar një foto kujtim nga fëmijëria e tij krahas mamasë Mirandës.

“Shokët e ngushtë” ka zgjedhur ta përshkruajë moderatori këtë foto duke dashur të na shpjegojë kështu marrëdhënien e ngushtë me të ëmën.

Previous ArticleNext Article