Fatma tregon arsyen e sherrit me Alfion, prej të cilit, për pak iku nga shtëpia!!!

Që kur vendosën të mos e mbanin më të fshehtë dashurinë e tyre,Alfio Rrotani dhe Fatma Methasani kanë rrëmbyer mjaft vëmendje dhe konsiderohen një cift mjaft I preferuar I showbizit. Mes tyre duket që ka mjaft harmoni, por ekziston dhe ndonjë moment fërkimesh, si tek të gjithë, në fund të fundit.

Por Fatma tregoi tek “ Thumb“ se një ditë qenka grindur pak më keq. Kanë qenë duke bërë intervistë për një revistë, dhe kur gazetarja  e ka pyetur se cfarë mendon për emisionin e partneres, ai është përgjigjur: ‘Nuk e kam parë asnjëherë’ ! Moderatorja është mërzitur shumë, e s`kanë folur dy ditë, madje sic rrëfeu, ka qenë gati edhe të ikë nga shtëpia!! Megjithatë, në fund rrëfeu se patneri është mjaft romantik e I ka shkruar dhe letra!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article