Fustanet e nuseve nga Carolina Herrera: koleksioni pranverë 2020 është një përrallë!!!!

Një shpirt i pastër dhe që reflekton  qetësi; një dëshirë për të bukurën e kulluar; koleksioni I pranverës nga Carolina Herrera na sjell një nuse që kremton elegancën moderne dhe natyrshmërinë e pastrukturuar. Drejtori kreativ  Wes Gordon ka reliazuar një ëndërr romantike me detaje të fshehura. Ky look I rafinuar, elegant, cool I femrës së Carolina Herrera-s, na la pa mend! Më poshtë, fotot e fustaneve më të bukura:

 

Previous ArticleNext Article