15 ide për thonjtë e kësaj Pranvere!

Ndonëse këto ditë nuk premtojnë një mot pranvere, ne ju sugjerojmë të sfidoni kapriçot e motit nëpërmjet dozenjove të thonjve.

Ngjyra pastel, lule, lepuj e bletë do të zënë vend në thonjt tuaj këtë pranverë, ndërkohë që jemi në vigjilje të Pashkëve. Frymëzohuni nga këto 15 ide thonjsh dhe nëse Pranvera vonon, të paktën duart tuaja do të lulëzojnë…

 

Previous ArticleNext Article