Bleona tregon pse është beqare: “ Unë i pres me kalë, ata vijnë me gomar“!!!

Ashtu sic ishte paralajmëruar, Bleona Qereti ishte e ftuara “ bombë“ në “Kurthin e Piter Panit“, ku fëmijët nuk ia kanë kursyer dhe pyetjet e vështira, e ku këngëtarja është përgjigjur hapur!! Një prej tyre ishte përse është ende e pamartuar.

“ Unë I pres të më vijnë me kalë, ata më vijnë me gomar! Nuk kanë gjetur gjënë  e duhur që të vijnë. Nuk duket zemra kur ai vjen me gomar, s`ia sheh dot zemrën. Ma gjej një burrë zemër bardhë dhe do ta marr direkt“, ka qenë përgjigja e Bleonës!

Previous ArticleNext Article