Bojken Lako për partneren 18 vite më të vogël: Për hir të dashurisë lashë…”

Artisti i njohur shqiptarë Bojken Lako ka qenë i ftuar këtë të dielë në emisionin ” E Diell. Kantautori i njohur ka folur për videoklipin e tij më të fundit “Dance on the Weekend” dhe krahas artit e muzikës së tij, nuk kishte sesi t’i shpëtonte edhe pyetjeve për jetën private.

Cila ka qenë çmenduria më e madhe që ke bërë për hir të dashurisë, e kanw pyetur prezantuesit Lakon i cili ka treguar se “ka hequr dorë nga veset për hir të saj” duke iu referuar kështu lidhjes së tij disavjeçare me këngëtaren Semi Jaupaj.

“Dashuria më orienton edhe në shpërthime të mëdha si emocionale ashtu dhe artistike. Besoj që është një rrugë e mirë për të gjithë ata që e ndjejnë ndikimin e dashurisë së mirë” – ka përfunduar ai.

Previous ArticleNext Article