Bluza që veshi Princi Louis në fotot e një vjetorit bën namin në internet; bum shitjesh!!!

Brenda disa orësh, shitjet online të bluzave si ajo që mbante veshur princi Louis në fotografitë zyrtare të një vjetorit, patën një nivel marramendës shitjesh në internet. Bluza e bukur blu me figurën e një qenushi përpara kushtonte 35 paundë.  Cmimi fillestar ishte 44 paundë, por gjatë ditës u shit me ulje.

Fansat e familjes mbretërore kanë qenë të dëshpëruar të shtinin në dorë objektin e dëshirës së madhe të tyre, dhe për firmën prodhuese, padyshim, ky ishte një lajm shumë I mirë!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article