Xhani Shqerra zbulon projektin e radhës! Nuk ka lidhje me televizionin

Prezantuesi Xhani Shqerrra krah angazhimit në televizion duket se nuk ndërmend të kënaqet me kaq! Prej pak kohësh tashmë drejton emisionin “Bel Mondo” në Klan Plus ndërsa krahas këtij anngazhimi të rëndësishëm po merret edhe me një tjetër projekt paralel.

Këtë detaj e ka zbuluar vetë Xhani në një pyetje përgjigje që ka zhvilluar në Instagram me ndjekësit e tij. Ai është i impenjuar në fushën e interior-it dhe ka zgjedhur që të mbetet besnikë i ‘së bukurës’ dhe shijes së hollë.

Previous ArticleNext Article